banner



Σεισμοσ Τωρα Πατρα - Σεισμοσ Τωρα Πατρα / ΠΑΤΡΑ: Ανοίγει την Παρασκευή η «Αλέα : Σεισμός στη ναύπακτο ταρακούνησε την πάτρα.

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα στην πάτρα. Σύμφωνα με την αυτόματη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών. Τελευταίοι σεισμοί (πάνω από 2.5 ρίχτερ). Το επίκεντρο εντοπίστηκε 25 χιλιόμετρα . Ασθενής αλλά αισθητή η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στη ναύπακτο.

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα στην πάτρα. Φωτια Τωρα Πατρα - Patra Twra Fwtia Sto Platani Tempo24 News
Φωτια Τωρα Πατρα - Patra Twra Fwtia Sto Platani Tempo24 News from media.enikos.gr
Σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητή σε περιοχές της αχαΐας και της ηλείας. Σε επίπεδα του 2008 το spread των ελληνικών ομολόγων παρά την . Ασθενής αλλά αισθητή η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στη ναύπακτο. 2 χλμ δυτικα της πάτρας. Σεισμός στη ναύπακτο ταρακούνησε την πάτρα. Τελευταίοι σεισμοί (πάνω από 2.5 ρίχτερ). 20 νοέ 2021 17:39, ml (richter): . Το επίκεντρο εντοπίστηκε 25 χιλιόμετρα .

Το επίκεντρο εντοπίστηκε 25 χιλιόμετρα .

Σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητή σε περιοχές της αχαΐας και της ηλείας. 20 νοέ 2021 17:39, ml (richter): . Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Το επίκεντρο εντοπίστηκε 25 χιλιόμετρα . Σεισμός στη ναύπακτο ταρακούνησε την πάτρα. 2 χλμ δυτικα της πάτρας. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 12,2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πάτρας και 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της . Σύμφωνα με την αυτόματη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών. Τελευταίοι σεισμοί (πάνω από 2.5 ρίχτερ). Σε επίπεδα του 2008 το spread των ελληνικών ομολόγων παρά την . Ασθενής αλλά αισθητή η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στη ναύπακτο. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα στην πάτρα.

Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Σύμφωνα με την αυτόματη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών. Σεισμός στη ναύπακτο ταρακούνησε την πάτρα. 20 νοέ 2021 17:39, ml (richter): . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 12,2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πάτρας και 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της .

Σε επίπεδα του 2008 το spread των ελληνικών ομολόγων παρά την . Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα - Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα / Σεισμός Î'θήνα
Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα - Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα / Σεισμός Î'θήνα from piraeuspress.gr
20 νοέ 2021 17:39, ml (richter): . Ασθενής αλλά αισθητή η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στη ναύπακτο. Σεισμός στη ναύπακτο ταρακούνησε την πάτρα. Το επίκεντρο εντοπίστηκε 25 χιλιόμετρα . Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα στην πάτρα. 2 χλμ δυτικα της πάτρας. Σε επίπεδα του 2008 το spread των ελληνικών ομολόγων παρά την . Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα.

20 νοέ 2021 17:39, ml (richter): .

20 νοέ 2021 17:39, ml (richter): . Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Τελευταίοι σεισμοί (πάνω από 2.5 ρίχτερ). Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα στην πάτρα. Σεισμός στη ναύπακτο ταρακούνησε την πάτρα. Το επίκεντρο εντοπίστηκε 25 χιλιόμετρα . 2 χλμ δυτικα της πάτρας. Ασθενής αλλά αισθητή η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στη ναύπακτο. Σύμφωνα με την αυτόματη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών. Σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητή σε περιοχές της αχαΐας και της ηλείας. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 12,2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πάτρας και 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της . Σε επίπεδα του 2008 το spread των ελληνικών ομολόγων παρά την .

Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Σύμφωνα με την αυτόματη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών. Ασθενής αλλά αισθητή η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στη ναύπακτο. Σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητή σε περιοχές της αχαΐας και της ηλείας. Σε επίπεδα του 2008 το spread των ελληνικών ομολόγων παρά την .

Ασθενής αλλά αισθητή η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στη ναύπακτο. Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα - Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα / Σεισμός Î'θήνα
Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα - Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα / Σεισμός Î'θήνα from piraeuspress.gr
20 νοέ 2021 17:39, ml (richter): . Το επίκεντρο εντοπίστηκε 25 χιλιόμετρα . Σεισμός στη ναύπακτο ταρακούνησε την πάτρα. Τελευταίοι σεισμοί (πάνω από 2.5 ρίχτερ). Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 12,2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πάτρας και 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της . Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Ασθενής αλλά αισθητή η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στη ναύπακτο. Σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητή σε περιοχές της αχαΐας και της ηλείας.

Ασθενής αλλά αισθητή η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στη ναύπακτο.

Σύμφωνα με την αυτόματη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών. Σεισμός στη ναύπακτο ταρακούνησε την πάτρα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 12,2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πάτρας και 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της . 20 νοέ 2021 17:39, ml (richter): . Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα στην πάτρα. Τελευταίοι σεισμοί (πάνω από 2.5 ρίχτερ). Ασθενής αλλά αισθητή η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στη ναύπακτο. Σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητή σε περιοχές της αχαΐας και της ηλείας. Το επίκεντρο εντοπίστηκε 25 χιλιόμετρα . Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. 2 χλμ δυτικα της πάτρας. Σε επίπεδα του 2008 το spread των ελληνικών ομολόγων παρά την .

Σεισμοσ Τωρα Πατρα - Σεισμοσ Τωρα Πατρα / ΠÎ'ΤΡÎ': Î'νοίγει την Παρασκευή η «Î'λέα : Σεισμός στη ναύπακτο ταρακούνησε την πάτρα.. Σεισμός στη ναύπακτο ταρακούνησε την πάτρα. Τελευταίοι σεισμοί (πάνω από 2.5 ρίχτερ). Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα στην πάτρα. Σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητή σε περιοχές της αχαΐας και της ηλείας. 20 νοέ 2021 17:39, ml (richter): .

Σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητή σε περιοχές της αχαΐας και της ηλείας σεισμοσ τωρα. Ασθενής αλλά αισθητή η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στη ναύπακτο.

0 Response to "Σεισμοσ Τωρα Πατρα - Σεισμοσ Τωρα Πατρα / ΠΑΤΡΑ: Ανοίγει την Παρασκευή η «Αλέα : Σεισμός στη ναύπακτο ταρακούνησε την πάτρα."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel